پاستا پنه با سس آلفردو

مواد لازم:

پاستا ۳۰۰ گرم

سینه مرغ ۱ عدد

قارچ ۳۰۰ گرم

کره یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتوت یک یا دو قاشق غذا خوری

شیر یک پیمانه

سیر دو تا سه حبه



مواد لازم سس پاستا آلفردو:

خامه ۱ پیمانه

پنیر پارمیزان یک پیمانه

جعفری تازه ۱/۶ پیماته

کره ۱/۴ پیمانه

سیر یک تا دو حبه



طرز تهیه:

  • اولین کاری که باید برای آماده کردن فیله مرغ انجام دهید، این است که آن را به خوبی و کاملاً تمیز شسته و هرگونه چربی اضافه را از آن بگیرید.
  • سپس فیله مرغ را به کمک یک چاقوی تیز، برش زده و به شکل نواری، تکه کنید. برای اینکه به خوبی مرغ مزه‌دار شود، این خرد کردن به کمک شما خواهد آمد.
  • برای مزه‌دار کردن فیله جهت آماده کردن پاستا با سس آلفردو با مرغ، آن را داخل یک ظرف بزرگ و مناسب ریخته، بعد روغن زیتون، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. مقدار فلفل سیاه و نمک، به سلیقه و طبع خودتان بستگی دارد. ولی بهتر است که از نمک کمتر استفاده کنید. فیله‌ها را به خوبی ماساژ دهید تا ادویه و روغن، به خورد آنها بروند. بعد از چند دقیقه ماساژ دادن، آنها را درون یخچال قرار دهید.
  • اکنون می رویم برای آماده سازی قارچ ها، برای تمیز کردن قارچ‌ها، می‌توانید آنها را شسته یا اینکه با یک دستمال خیس و تمیز، آنها را پاک کنید. بعد از مرحله تمیز کردن، پوست رویی را گرفته و با چاقو، به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  • برای اینکه هنگام تفت دادن قارچ‌ها، آب نیاندازند، شعله را زیاد کرده و به آنها کره اضافه کنید. سپس تفت دادن را ادامه دهید تا به خوبی پخته شوند.
  • در یک ظرف دیگر هم، همزمان با تفت دادن قارچ‌ها، فیله‌ها را در روغن تفت دهید و سعی کنید روی آنها طلایی شود، چرا که ظاهر خوشایندی به خود می‌گیرند.
  • برای مرحله بعدی تهیه پاستا، باید یک ظرف مناسب انتخاب کرده و داخل آن را از آب پر کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و روغن را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.
  • وقتی آب جوشید، پاستا را درون ظرف بریزید. تا وقتی که نرم شده و باب میل خودتان است، صبر کنید تا پخته شوند. وقتی به حدی نرم شدند که خودتان می‌خواهید، آنها را آبکش کرده و بعد به سس اضافه کنید.
  • برای مرحله بعدی تهیه پاستا، باید یک ظرف مناسب انتخاب کرده و داخل آن را از آب پر کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و روغن را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.
  • وقتی آب جوشید، پاستا را درون ظرف بریزید. تا وقتی که نرم شده و باب میل خودتان است، صبر کنید تا پخته شوند. وقتی به حدی نرم شدند که خودتان می‌خواهید، آنها را آبکش کرده و بعد به سس اضافه کنید.
  • بعد از انجام دادن این مراحل، نوبت به آماده کردن سس آلفردو می‌رسد. برای درست کردن آن، مراحل زیر را به ترتیب و با دقت طی کنید:

  • دو حبه سیر که از قبل آماده کرده بودید را رنده کرده و آنها را در یک ظرف به همراه ¼ از کره از قبل تهیه شده، تفت دهید. بعد از آن باید خامه را به سیر رنده شده اضافه کنید و همزمان با هم تفت دهید.
  • شیر را به خامه درون ظرف اضافه کرده و به کمک یک همزن دستی، آن را هم بزنید تا کاملاً با خامه ترکیب شده و یکدست شود. وقتی خوب با هم مخلوط شدند، پنیر پارمزان را هم به مخلوط خود اضافه کنید.
  • در آخر هم باید کمی فلفل و نمک برای طعمدار شدن، به سس خود اضافه کنید. اگر به طعم جعفری علاقه دارید، می‌توانید آنها را به کمک چاقو ریز کرده و به ترکیب اضافه کنید. این بخش اختیاری است و اگر دوست نداشته باشید، می‌توانید جعفری را از سس حذف کنید.
  • فیله‌های مرغ و قارچ‌های از قبل تفت داده شده را، به سس آلفردو اضافه کنید. بعد از آن هم پاستای از قبل آبپز شده را به مخلوط خود اضافه کنید. این مواد را با خوبی با سس مخلوط کنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. اگر حس کردید که غذای شما کمی سفت است، از آبی که در آن پاستا را جوشانده بودید، استفاده کنید. البته مراقب میزان نمک آب پاستا نیز باشید. در این مرحله، فرآیند پخت پاستا با سس آلفردو و مرغ شما به پایان می‌رسد.
  • وقتی همه مراحل را به خوبی انجام دادید، وقتی غذا به غلظت دلخواهتان رسید، شعله را خاموش کرده و پاستا را درون ظرف مورد نظر برای سرو بریزید. جعفری و گوجه گیلاسی، گزینه‌های مناسب و البته خوشمزه، برای تزئین آن هستند. همچنین استفاده از پودر آویشن هم برای خوشمزه شدن غذا، به شما توصیه می‌شود.
  • نکته: بهتر است مقداری سیر به مرغ هایی که تفت میخورند اضافه کنید و سیر داخل سس را حذف کنید.
  • نوش جان


مطلب قبلیاکبر جوجه خانگی
مطلب بعدیسالاد سزار رستورانی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه