اکبر جوجه خانگی

مواد لازم:

مرغ نصف یک مرغ کامل ۸۰۰ گرم تا ۱/۵ کیلویی

کره محلی حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

روغن سرخ کردنی دو سه قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم



طرز تهیه:

همانطور که میدونید اکبر جوجه یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی می باشد که طبق دستور اصلی مرغ باید توی قابلمه پر از کره و روغن غوطه ور باشد که برای مصرف خانگی اصلا به صرفه نیست، تو این دستور یه روش خیلی راحت برای پخت این غذای محبوب در خانه براتون میذارم، امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

ابتدا روغن و کره را در ظرف مورد نظر ریخته و وقتی کره نیمه اب شد مرغ را در آن میگذاریم، روی مرغ که سرخ شد برگردانده و اجازه میدهیم داخل مرغ هم سرخ شود، همزمان نمک و مقداری فلفل سیاه روی مرغ میپاشیم، طرف داخل مرغ که سرخ شد مجدد به طرف بیرون برمیگردانده، درب قابلمه را زده و با شعله خیلی کم اجازه میدهیم تا آرام آرام بپزد. اصلا و اصلا نیاز به اب ندارد، خود مرغ در حین پخت به اندازه کافی آب می اندازد و میپزد.

وقتی آب مرغ تبخیر شد میگذاریم کمی دیگر در روغن و کره سرخ شود، اکنون اکبر جوجه حاضر است. 

نکته: اکبر جوجه اصلی هیچ ادویه ای ندارد، پیاز داغ ندارد، زعفران ندارد، فلفل سیاه هم به دلخواه میتوانید اضافه کنید.

نکته: نسبت کره به روغن باید خیلی بیشتر باشد، طعم اکبر جوجه به کره محلی آن است، روغن بخاطر این است که کره نسوزد.

نکته: برای طبخ این غذای لذید زمان کافی را در نظر بگیرید، چون با شعله کم باید طبخ شود.

نکته: به دلیل خشک بودن قسمت سینه، هر چه مرغ کوچکتر باشد، اکبر جوجه لذیذتری خواهید داشت.

نکته: این دستور را میتوانید با ران خالی یا سینه خالی هم درست کنید،

نوش جان



مطلب قبلیبادمجان شکم پر
مطلب بعدیپاستا پنه با سس آلفردو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه