دلمه برگ مو

غذای سنتی خوشمزه و پرطرفدار

مواد لازم:

▪️برنج نیم پز یک پیمانه
▪️لپه نیم پز یک سوم پیمانه
▪️پیاز یک عدد
▪️گوشت چرخ کرده 300 گرم
▪️سبزی خرد شده ( گشنیز. جعفری. ترخون) 100 گرم
▪️برگ مو تازه ب میزان لازم
▪️نمک. فلفل سیاه و زردچوبه ب میزان لازم



مواد چاشنی دلمه:

▫️شکر یک ق غ
▫️سرکه یک دوم پیمانه
▫️آب یک پیمانه



طرز تهیه:

برای مواد میانی دلمه پیاز رو یکم تفت بدین و گوشت رو اضافه کنید تا اب گوشت گرفته بشه.سبزی رو اضافه کنید و تفت بدین سپس برنج و لپه رو ب مواد اضافه کنید. نمک. فلفل. زردچوبه. زعفران رو اضافه کنید و خوب تفت بدین برگها رو شسته اب رو بزارید روی حرارت جوش ک اومد برگا رو تو اب جوش بریزید بعد از یک دقیقه شعله رو خاموش کنید و برگها رو تو صافی بریزید تا آبش بره.

 مواد رو داخل برگها بپیچین و به پشت در قابلمه بچینید. دلمه هارو کیپ هم بچینین مواد چاشنی رو با هم مخلوط کنید و روش بریزین. حواستون باشه که چاشنی خیلی کم هست، در حدی که انتهای قابلمه رو پر کنه و در واقع دلمه ها باید با بخار چاشنی پخته بشن. در قابلمه رو بگذارید و نیم تا یک ساعتی روی حرارت ملایم باشه تا بپزه. ( چاشنی باید فقط انتهای قابلمه تون رو پر کنه تا با بخار پخته بشه)
 



مطلب قبلینان سبزیجات
مطلب بعدیسالاد گوجه شکم پر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه