کیک خیس ترکیه

کیکی خوشمزه و پرطرفدار

مواد لازم:

شکر.............................1/5 لیوان
روغن مایع......................1/5 لیوان
شیر.............................1/5لیوان
ارد..............................2 لیوان
تخم مرغ........................3عدد
پکینگ پودر....................۱ بسته یا ۱۰ گرم (من از مارک کنتون استفاده میکنم نتیجه عالی میشه که ۱۰ گرمی هستن بسته هاش)
وانیل............................ابسته یا ۵ گرم
پودر کاکائو......................۴ ق غ


طرز تهیه:

ارد و وانیل و پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم . شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم قاطی بشن . از مایع فوق ۱ لیوان برداشته و کنار میزاریم . بعد تخم مرغ ها را اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشن. مخلوط ارد وانیل بیکینگ پودرا اضافه کرده و مخلوط میکنیم همون ۲ لیوان ارد را بریزین نه بیشتر نه کمتر. ظرف مورد نظرمونو چرب کرده روش آرد میپاشیم و موادمونو توش میریزیم. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم . در ۲۰ دقیقه اول نباید درب فر رو باز کنین. بعد که از فر دراوردیم داغ برشش میزنیم یه ذره حوصله داشته باشین اروم اروم . حالا نوبت ریختن اون ۱ لیوان سسی میرسه که از مواد کاکویی برداشته بودیم روی کیک میریزیم. کیک برش خورده سس را به خودش جذب میکنه و یک طعم فوق العاده به کیک میده. بزارین تو همون ظرف کاملا سرد بشه بعد برش هارو با دقت در بیارین و روشو با پودر نارگیل یا هر چی دلتون خواست تزیینش کنین .نگران نباشین خمیر نمیشه.
نوش جان


گردآوری: تحریریه

مطلب قبلیشیرینی پنجره ای
مطلب بعدیدسر پان اسپانیایی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه