دسر موز و آلوورا

ژله ای زیبا و مقوی

مواد لازم:
ژله آلوورا.....یک بسته
آب جوش.....یک لیوان
آب سرد......یک لیوان
ژله موز.......یک بسته
آب جوش....یک لیوان
شیر..........یک لیوان
موز...........به تعداد لازم
گردو.........به مقدار لازم


طرز تهیه:

ته قالب مورد نظر را موز و گردو بچینید.سپس چند قاشق ژله آلوورای به دمای محیط رسیده را روی موزها و گردوها ریخته و میگذاریم داخل یخچال تا بسته شود.اگر همه مواد ژله را بریزید، موزها و گردوها بالا می آیند.
پس از تثبیت جای موز و گردو در ته ظرف، بقیه ژله آلوورا را ریخته و مجددا داخل یخچال قرار میدهیم. سپس یک بسته ژله موز را با یه لیوان آب جوش و یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده مخلوط کرده و روی ژله قبلی می ریزیم.
نکته: دقت کنید که پودر ژله موز را با هم زدن زیاد کاملا در داخل آب جوش حل کنید طوری که مایع بدست آمده داغ نباشد و رو به سردی برود. حتما حتما شیر دمای محیط داشته باشد. پس از اضافه کردن شیر سرد خواهید دید که مایعتون حالت بریده شده . ولی باز هم مهم نیس و میتونید آن را از یک صافی رد کرده و به یه مایع یک دست دست یابید.فقط یه کم زحمتتون زیاد شده وگرنه انفاق غیر قابل جبرانی نیوفتاده.
سفره هاتون رنگین


گردآوری : تحریریه

مطلب قبلیژله گل رز سیب
مطلب بعدیشیرینی گلی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه