حبابهای خوراکی

زیبا و جذاب

مواد لازم:

پودر ژلاتین ۱ ق س

آب سرد ۲ ق س

رنگ خوراکی در صورت تمایل



طرز تهیه:

* بادکنک ها رو در اندازه های مختلف باد کرده و با نخ ببندید .
* نکته : سعی کنید ابعادشون متفاوت باشه تا قشنگ تر دیده بشن .
* برای اینکه کارتون راحت تر باشه از سیخ چوبی استفاده کرده و سر بادکنک ها رو با چسب نواری روی سیخ ها چسبونده و محکم کنید .
بذارید واضح تر توضیح بدم :
سیخ چوبی رو به انتهای بادکنک تکیه داده و با نوار چسب بهم وصل کنید .
* حالا پودر ژلاتین رو روی سطح آب بپاشید و اجازه بدین اسفنجی بشه .

* بعد بن ماری کنید . فرقی نمی کنه یا از مکروفر استفاده کنید و یا بخار کتری
* برای شکیل تر شدن بادکنک ها می تونید از اکلیل های ریز خوراکی هم استفاده کنید .
* یا حتی می تونید کمی رنگ بهش اضافه کرده و هم بزنید .
* بعد بادکنک رو به ژلاتین آغشته کنید .
* نکته : دمای ژلاتین خیلی مهمه : اگه سرد باشه سریع می بنده و نمی تونید باهاش کار کنید و اگه داغ باشه بادکنک می ترکه پس یه حد وسطی انتخاب کنید .
* نکته : اگه جدار ژلاتین کم بود می تونید دوبار اینکار انجام بدین تا ضخامت بادکن های ژله ای تون بیشتر بشه.
نکته : برای اینکه سطح کارتون تمیز باشه تا جاییکه امکان داره حبابهای روی بادكنك را از بين ببريد ؛
بعد یه بشقاب رو چرب کرده و بادکنک ها رو روی اون بچینید .
* بادکنک ها رو ۲۴ ساعت به حال خودش رها کنید تا کاملا خشک بشن

نکته : قسمتی که با روغن در تماس هست ممکنه خشک نشه بخاطر همین بعد از چند ساعت بادکنک رو برگردونید تا اون قسمت هم خشک بشه .
* بعد با یه چاقوی تیز بادکنک رو بترکونید .

نکته : برای اینکه کارتون تمیزتر باشه اول با نوک انگشت بادکنک رو کمی از ژلاتین آزاد کنید بعد بترکونید



مطلب قبلیجاشمعی با انار
مطلب بعدیساندویچ رنگی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه