تغییر فواید موز با تغییر رنگ

موز یکی از پر مصرف ترین میوه ها در جهان است، به ویژه با توجه به فوایدی که برای سلامت بدن دارد و طبق مراحل رشد و رسیده شدن تغییر می کند و این تغییرات مراحل در رنگ پوست خارجی اش نمایان می شود.

طبق گزارش سایت For Living Strong که به مسائل مربوط به بهداشت وسلامت می پردازد، موز از میوه هایی است که پر از پتاسیم و منیزیم و ویتامین های A، B و C است.

موز سبز

موز سبز حاوی شکر به مقدار بسیار ناچیز است که در کاهش وزن می تواند مفید باشد و علاوه بر این دارای مواد ضد اکسید شدن و پر از باکتری پروبیوتیک است که برای دستگاه هاضمه و روده ها بسیار مفید است. همچنین موز سبز در جذب مواد غذایی به شکل بهتر کمک می‌کند.

موز زرد

موز زرد حاوی شکر به میزان بالا است لذا برای کسانی که بیماری‌های قند دارند مناسب نیست اما در عین حال برای بقیه مردم یک وعده غذایی سبک و غنی است.

موز با نقطه های قهوه ای

موزی که روی آن نقطه های قهوه ای وجود دارد و نشانه رسیده بودن آن است حاوی میزان بالایی از ماده TNF است که علیه سرطان عمل می کند و مانع از رشد و گسترش سلول های سرطانی می شود.

موز «سیاه شده»

همچنین موز «سیاه شده» که بسیار رسیده باشد در مقابله با سلولهای غده های سرطانی و متوقف ساختن رشد و گسترش‌شان مفید است.

منبع: روزنامه آرمان

مطلب قبلیاثرات هندوانه در کاهش کلسترول
مطلب بعدیچگونه راحت "روزه" بگیریم؟
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه