درباره
تماس
تبلیغات
خانه
سبک زندگی
آشپزی
نحوه گرفتن تلخی آبلیمو تازه
بازدید:
3916
آشپزی
Facebook
Twitter
Instagram
Mail
راهکاری ساده برای از بین بردن تلخی آبلیمو
دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هستش و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانما سنتی اینکار را انجام نمیدن هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه برای رفع این مشکل بعداز گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج. بستگی بمیزان آبلیمو داره. برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه حتمن تو جای تاریک نگهداری بشه روی شیشه های آبلیمو پلاستیک مشکی بکشید رنگش عالی می مونه.
نکته: هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج......و کلا ترشیجات را تو ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه.
نوش جان و به سلامتی استفاده کنید.
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
کیک سیب زمینی
مطلب بعدی
کوکو کاهو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
رولت گوشت مجلسی
عدس پلو مجلسی
کوکو کدو حلوایی
پنینی چیکن آلفردو
سیب زمینی بامیه ای رستورانی
سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی سرخ کرده با سس قارچ
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
فناوری
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
امام زمان
بزرگان دینی
احادیث و روایات
داروخانه معنوی
نکته های ناب زندگی
معصومین(ع)
ورزش
علم ورزش
کاریکاتور ورزشی
پوستر ورزشی