نحوه گرفتن تلخی آبلیمو تازه

راهکاری ساده برای از بین بردن تلخی آبلیمو

دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هستش و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانما سنتی اینکار را انجام نمیدن هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه برای رفع این مشکل بعداز گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج. بستگی بمیزان آبلیمو داره. برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه حتمن تو جای تاریک نگهداری بشه روی شیشه های آبلیمو پلاستیک مشکی بکشید رنگش عالی می مونه.
نکته: هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج......و کلا ترشیجات را تو ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه.
نوش جان و به سلامتی استفاده کنید.


گردآوری: تحریریه

مطلب قبلیکیک سیب زمینی
مطلب بعدیکوکو کاهو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه