کیک رنگین کمانی توی پلوپز

کیکی خوشمزه با ظاهری رنگین

مواد لازم:

آرد ........................................................................1 و نیم پیمانه
شکر.......................................................................1 پیمانه
روغن مایع (مخصوص پخت و پز).......................................نصف پیمانه
تخم مرغ ..................................................................4 عدد
بکینگ پودر ...............................................................1 قاشق مرباخوری
وانیل.......................................................................1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی(صورتی،بنفش،آبی،سبز،زرد،نارنجی،قرمز)...........از هر کدام 4قطره


طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا یک دست شود، سپس شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر را در ظرفی دیگر مخلوط کرده و در مایه کیک الک میکنیم و با همزن هم میزنیم سپس روغن مایع و وانیل را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شود. پس از آماده شدن مایه آن را به هفت قسمت تقسیم میکنیم و در هر ظرف یک رنگ میریزیم.
داخل پلوپز یک قاشق غذاخوری روغن مایع میریزیم و کف و یک بند انگشت از دیواره ی پلوپز را چرب میکنیم، مایه ی آماده را به ترتیب رنگ های گفته شده در مواد لازم،در مرکز پلوپز میریزیم مواد خود به خود پخش میشود و به صورت لایه های پشت سر هم در می آید با خلال دندان از طرف دیواره ی پلوپز به سمت مرکزمیکشیم و شکل گل در میاوریم. پلوپز را روی 20 دقیقه تنظیم میکنیم و روشن میکنیم. هنگام پخت در پلوپز باز نشود چون مانع از پف کردن کیک میشود.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد

مطلب قبلیتافی کاراملی شکلاتی
مطلب بعدیچیز کیک یخچالی موزی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه