دسر پان اسپانیایی

دسری خوشمزه و مقوی

مواد لازم:

گردوی خرد شده.......................1/2 پیمانه
آرد.......................................1/2پیمانه
تخم مرغ.................................2عدد
شکر......................................1لیوان
شیر.......................................1لیتر
نشاسته...................................2قاشق سوپخوری
وانیل......................................1/2قاشق چایخوری
کره.........................................50گرم
بیسکویت..................................1 تا 2 بسته
کاکائو.......................................3قاشق سوپخوری
خامه........................................150گرم


طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
نکته: در صورتی که از طعم بیسکوییت پتی پور خوشتون نمیاد می توانین به جای آن از یک ریدف موز و گردو استفاده کنید.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد

مطلب قبلیکیک خیس ترکیه
مطلب بعدیبیسکوییت هندوانه ای
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه