شیرینی پنجره ای

شیرینی پرطرفدار افراد خانواده

مواد لازم:

گلاب................................نصف لیوان
نشاسته.............................................75 گرم
تخم مرغ............................................5عدد
شیر سرد...........................................1 پیمانه
آرد سفید گندم...................................75 گرم
پودر شکر و پودر پسته و پودر هل.............به میزان لازم برای تزیین


طرز تهیه:

ابتدا داخل ظرفی مناسب نشاسنه و شیر سرد را با هم مخلوط کنید. وقتی خوب با هم مخلوط شدن و کامل نشاسته حل شد ظرف را 15 دقیقه کنار بگذارید تا نشاسته داخل شیر حل بشه. حالا یکی یکی تخم مرغ ها را به شیر اضافه کنید و هر بار با اضافه کردن هر تخم مرغ 1 دقیقه مواد را با چنگال خوب بزنید. ( در مجموع 5 دقیقه مواد را بزنید. ) آرد را حتما 3 مرتبه الک کنید و بعد خیلی کم کم و آهسته به مواد اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بهتره با چنگال مواد را هم بزنید. گلاب را در انتها به مواد اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنیدو ظرف مناسبی را انتخاب کنید که گود باشه و داخلش مقدار زیادی روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود. قالب مناسب و مخصوص نان پنجره ای را داخل روغن فرو کنید و کمی صبر کنید تا گرم بشه. قالب گرم شده را داخل خمیر قرار دهید البته نه طوری که کل قالب داخل خمیر بره حدود نصف قالب که داخل خمیر بره کافیه و حالا خیلی سریع قالب رو داخل روغن کاملا داغ شده فرو ببرید و بعد از چند ثانیه قالب را تکون بدید تا خمیر ازش جدا بشه و داخل روغن سرخ بشه. وقتی کامل شیرینی داخل روغن سرخ شد اونو خارج کنید و روی یه دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش بره و بعد از اینکه کامل خنک شد روش مقداری پودر قند، پودر پسته و پودر هل بپاشید.
نکات: 1. اگر دوست دارید داخل مواد کمی زعفران هم بزنید.
2. غلظت مواد خمیر باید شبیه فرنی باشد. اگر خمیر خیلی شل بود بهش کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود کمی دیگه گلاب بریزید.
3. قالب نباید خیلی داغ بشه یا خیلی سرد باشه چون در این صورت خمیر شما بریده میشود.
4. یادتون باشه این شیرینی را اصلا ابا روغن جامد تهیه نکنید چون روغنن رسوب می کنه و بد طعم میشه.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد

مطلب قبلیکیک ژله
مطلب بعدیکیک خیس ترکیه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه