درباره
تماس
تبلیغات
خانه
سبک زندگی
آشپزی
روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
بازدید:
1008
آشپزی
Facebook
Twitter
Instagram
Mail
روشی کاربردی برای خانومای کدبانو
ابتدا قابلمه آبی را جوش آورده و کمی روغن و نمک داخل آن بریزید. درست مانند طبخ ماکارونی. سپس بادمجان ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آبکش نمایید. سپس بادمجان ها را سرخ کنید. نتیجه عالی است. فقط یک قاشق روغن نیاز است.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
روش تازه کردن سبزی های پژمرده
مطلب بعدی
آش دوغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
سوپ جو قرمز مجلسی
پاستا مرغ و قارچ
ته دیگ زعفرونی رستورانی
رولت گوشت مجلسی
عدس پلو مجلسی
کوکو کدو حلوایی
پنینی چیکن آلفردو
سیب زمینی بامیه ای رستورانی
سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی سرخ کرده با سس قارچ
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
فناوری
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
امام زمان
بزرگان دینی
احادیث و روایات
داروخانه معنوی
نکته های ناب زندگی
معصومین(ع)
ورزش
علم ورزش
کاریکاتور ورزشی
پوستر ورزشی