ساندویچ مرغ مکزیکی تنوری

خوشمزگی این ساندویچ یه طرف اسم طولانیش هم یه طرفcheeky ولی من از روزی که این ساندویچ یاد گرفتم نتونستم بیرون ساندویچی بخورم. تصور کنید طعم قارچ و مرغ که عطر آویشن هم قاطیش شده در کنار پنیر پیتزا که از داغی لباتون رو میسوزونه اما شما همچنان مشغول گاز زدن این ساندویچ بهشتی هستید. دلتون خواست devilپس بی معطلی پاشید درست کنید.

مواد لازم برای 5 تا 7 ساندویچ:

سینه مرغ یک عدد کامل
قارچ یک کیلو
ذرت یک پیمانه
سس مایونز چهار قاشق
پیاز دو عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد
چیبس خلالی یا سیب زمینی سرخ شده
پنیر پیتزا
آویشن،نمک،فلفل


طرزتهیه:

پیاز رو خلالی خرد میکنیم و تو روغن کم سرخ میکنیم. بعد سینه مرغ رو که به صورت نوارهای نازک و کوچیک ریز کردیم رو توش میریزیم و تفت میدیم. قارچ خرد شده رو بهش اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و در دیگ رو میبندیم تا مرغ با آب قارچ پخته بشه. بعد که اب قارچ کشیده شد فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت رو بهش اضافه میکنیم همینطور نمک و فلفل و آویشن. سس مایونز رو آخر کار اضافه میکنیم و بعد زیر دیگ رو خاموش میکنیم. خمیر داخل نون باگت رو خارج کنید. از مواد داخلش بریزید اچیبس خلالی هم روش بریزید و بعد پنیر پیتزا. حالا این ساندویچها رو بزارید داخل فر. البته فقط گریل رو روشن کنید تا پنیرها اب بشن فقط حواستون باشه نونش خشک نشه و بعد هم نوش جونتون

نکات مهم :

نکته 1)من برای اینکه کالری این ساندویچ رو کمتر کنم معمولا از چیبس و پنیر پیتزا فاکتور میگیرم
نکته 2)میتونید چیبس استفاده نکنید و فقط از پنیر پیتزا استفاده کنید
نکته 3)من این دفعه دو تا حبه سیر هم به پیاز اضافه کردم که طعم سیر هم تو این ساندویچ خوب بود


منبع:chefartist

مطلب قبلیسالاد ماکارونی مجلسی
مطلب بعدیرولت کوکو سبزی و مرغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه