چربی های خود را با گیاهان بسوزانید-خردل

خردل سرشار از سلینیوم، فیبر، پروتیین، منگنز، منیزیوم، آهن و کلسیم است و ...

خردل سرشار از سلینیوم، فیبر، پروتیین، منگنز، منیزیوم، آهن و کلسیم است و در هر قاشق چای خوری تنها 30 کالری انرژی دارد. برای افزایش متابولیسم خردل زرد کارآمد نیست و مصرف دانه کامل خردل پیشنهاد می شود. وقتی خردل به همراه سایر ادویه های تند مانند فلفل قرمز مصرف شود به دلیل دارا بودن کاپسایسین در این نوع فلفل که خود نوعی چربی سوز است اثر گرمازایی فلفل قرمز به خردل اضافه شده و می تواند ترکیب موثرتری برای کاهش وزن باشد.

گردآوری: تحریریه نیمکد

مطلب قبلیاسموتی جعفری و لیمو برای لاغری
مطلب بعدیخواص درمانی عسل
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه